maanantai 1. huhtikuuta 2013

Level 3873

Arki alkaa hitaasti ja varmasti tasaantua; joulukuussa pakka levähti ja vuodenvaihteessa kortit jaettiin uudestaan. Tämä herkkä vertaus suomennettuna tarkoittaa, että aloitimme puhtaalta pöydältä. Ei, taas vertauksia. No, ero tuli ja meni, nyt ollaan uudenmallisissa saappaissa.. ilman partakarvoja lavuaarissa?

Kämpän ainoana aikuisena saa survivor-pisteitä arjessa, klingklong vaan kilisee päässä kun selviytyy voittajana annetuista tehtävistä ja haasteista. Ihan tavallisistakin.
Esimerkiksi voidaan ottaa tältä päivältä kaupassa käynti episodi: pyhäpäivä=bussit kulkee kerran tunnissa ja kaupoista vain pienet on auki hetken. Meillä varsinaiset rattaat on levällään joten vaihtoehtoina oli matkarattaat ja pulkka. Eli käytännössä vain ne matkarattaat. Tasalta lähti bussi ja puolelta aloin pakata lapsia. No ÜLLATUUUS kakat, äkkiä vaihtoon ja samalla kordinaatteja isommalle,että mistä löytyy oikeat vaatteet ja miten ne puetaan päälle. Kakskytä vailla ulkona ja täysiä jyräämään kohti pysäkkiä, jäätyneessä loskassa runnoen huteria rattaita yhdellä kädellä, välillä poikittain tiellä koska toisessa kädessä roikkuu kolmevuotias joka kirkuu dramaattisesti "Päästä irtiiiih!! En jaksa kävellä!". Ihminen tuijottaa, hymyilen todella aidon näköisesti ja juttelen teennäisen rauhallisella äänellä "Ei ole pitkä matka, reippaasti ja hienostihan sinä jaksat.... reippaasti kun kävelet,niin voit valita vanukkaan kaupasta" Neljää minuuttia vaille pysäkillä, piste! Bussimatkalla L istui eri penkillä kun itse pidin rattaita paikoilleen,koska kuskina sattui olevan tökkien ajava naishenkilö. L alkoi torkkua puolessa välissä matkaa ja huutelin että koetas pysyä hereillä,kun muuten tipahdat siit...rumps. Vartin yli olimme keskustassa ja minä tietoisena siitä että varttia vaille lähtee bussi takaisin (ja jos siihen ei ehditä,seuraava yli 1,5h päästä), matka jatkuu rattoisasti pikakävelyä. Kaupan tuulikopissa muutaman sekunnin syväänhengittely ja pikavauhtia kaikkea turhaa mukaan,kauppalappuahan ei kannata tehdä. Onni on suosinut tässä pääsiäisen seudulla, lotosta rapsahti makeat neljä oikein ja Valintatalon tuplapotista 3e. Bussipysäkillä olimme jo viittä minuuttia etuajassa-ehdimme siis loistavasti kyytiin. Hieno suoritus, selviytyminen, jes, ihmisillä on ruokaa.

Näistä on päivät tehty. Kodistamme puuttuu vielä muutama lamppu ja verhoja, mutta ei sen niin väliä. Kaapeista suurin osa on tyhjiä ja hyllyt on pehmolelujen liukumäkinä. Ei silläkään niin väliä, kaikki järjestyy.

Tässä pieni kuvaelma pitkästä aikaa, jospa tämäkin blogi heräisi taas eloon!

L on taitava piirtäjä ja värittäjä, tämä 3v:n tekele. Tuo käärme on erityisen söpö :-)

2 kommenttia:

  1. JEEEEE!!! Finally! Sä kirjotat! :) Ooon odottanu tätä kuin kuuta nousevaa!

    Sä tosiaan oot mahtava, ite en ehkä noin pystyisi selviytymään, no onhan mulla auto.. Mut silti! Mä kyl ihailen sua. :)

    Piirustus on makee, käärme on kyllä söpö! :D Keitä tässä kuvassa oikeen on? :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä mä sen nyt sain aikaan viimein,jihuuuu.. ja
    kiitos
    kiitos ja
    kiitos :)

    Noi tyyppien nimet nyt vaihteli, pienet on kuitenkin itse L sekä pikkuveli K :)
    Huomenna mä vietän aamupalani blogeissa,ekana sun ;)

    VastaaPoista